Els nedadors comencen forts!

Equip aleví
Equip aleví

Aquest cap de setmana els nedadors i nedadores de les diferents categories del Club Natació Sant Andreu han disputat diverses competicions arreu de Catalunya.

Els alevins van anar a Terrassa per participar al fons i estils (400 lliures i 200 estils) on van realitzar unes excel·lents actuacions, just estrenant l’any.

Els fondistes, d’altra banda, van competir al C.N. Barcelona, on es va celebrar el Campionat de Catalunya de Fons Indoor. El Club Natació Sant Andreu va pujar al segon escaló del podi pel que fa a la classificació general. Judith Navarro va destacar als 3.000m, igual que Núria Ciuró, que es van endur la plata (33:40)  i el bronze (34:24) respectivament. Paula Gonzalez també va assolir la plata als 3.000m amb 35:47. Pel que fa a les infantils, Claudia Giralt va arribar tercera als 2.000m amb 23:15.

I, els més grans, els màsters, van competir al Prat. Josep Farré va nedar els 3.000m a Vilanova i la Geltrú. Tots s’ho van passar molt bé posant-se a prova a la primera competició de l’any!

 

 

 

Deixa un comentari