Els màsters triomfen de nou

LirolaCusso_CNSA_001 copyCAMPIONAT DE CATALUNYA  MÀSTER, JORNDA 16

CN SANT ANDREU 10-CW CAN DRAGÓ 6

Enrere queda l’època en que l’equip de Can Dragó era una anècdota en la lliga màster, despertant simpatia entre els rivals per la seva voluntat d’integrar-se al món del waterpolo sense tenir-ne massa coneixements i sense la infraestructura d’un club com a recolzament. Enrere també queden els temps de perdre cada setmana i de considerar el partit contra ells com la jornada còmoda del campionat. A base de treball i també de la incorporació d’ex-jugadors d’altres clubs, els dragons han aconseguit uns objectius de mínims que els situen al mateix nivell que d’altres equips de la zona baixa i que obliguen a la resta a treballar per poder-los guanyar. El Sant Andreu, advertit per les dificultats que es va trobar a l’anada, tot i que amb victòria clara, va veure el dijous passat com el rival en qüestió li plantava cara i li dificultava les coses més del previst.

Tot i que la victòria no va perillar en cap moment, el partit va ser estrany i travat. El primer parcial va acabar de forma sorprenent amb avantatge visitant per 1-2. La reacció andreuenca, esperada i lògica, va permetre donar-li la volta al marcador i arribar al descans amb avantatge per 4-3. A partir d’aquí la diferència entre els dos equips es va anar ampliant, tancant el tercer quart amb 7-5, i rematant la feina per al 10-6 final. El desencert del Sant Andreu davant de porta va ser una de les claus que van permetre els visitants mantenir-se dins del partit fins el final: només un encert en cinc jugades de superioritat numèrica, i sorprenentment, fins a dos penals fallats.

El Sant Andreu torna a jugar a casa el proper dijous, tot i que ho farà com a visitant per la impossibilitat de l’Atlètic-Barceloneta de jugar el partit a la seva piscina.

Alineació: Marcos Guzmán, Ramon Guiral, Quim Font, Sergio Martínez, Ginés Alonso, Oscar Llano, Oscar Molina, Oscar Ballesteros, Marc Cruz, Guillem Bonamusa, Arnau Olmos, Leo Senosiain i Vicenç Pascual.