Els màsters, invencibles!

 

LirolaCusso_CNSA_079 copyCN ATLÈTIC BARCELONETA 3 – CN SANT ANDREU 10

CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 12

El Sant Andreu ha obtingut una solvent victòria contra l’Atlètic Barceloneta en partit jugat avui a la piscina municipal. Els nostres hi han jugat com a visitants en no disposar els mariners de la seva instal.lació. Amb aquests tres punts l’equip suma quatre triomfs consecutius i segueix la seva escalada a la recerca de la lluita per les primeres places de la taula.

El partit ha començat bé. Les nombroses baixes de l’equip han obligat a reestructurar l’esquema de joc i Llordella ha ocupat la marca de la boia mentre que Guzmán, en el seu millor moment de forma, ocupava la porteria. Això ha permès Guiral, l’home de referència avui, jugar amb llibertat tant a darrera com a davant. En el primer atac local ell mateix ha clavat un xut botant per damunt del cap del porter i ha fet el 0-1. Un bon despertar després del mal partit de la setmana passada. El Barceloneta, mancat tècnicament però amb una envejable condició física, forçava la  màquina a base de contraatacs però no podia aturar un Sant Andreu amb ganes d’agradar. Això ha provocat nombroses ocasions de superioritat a favor dels nostres que, malgrat tot, no han estat aprofitades. Amb tot, una badada defensiva en l’entrega ha permès a Llano recuperar una pilota i donar-la a Ginés, que sol davant del porter només ha hagut d’empentar-la per fer el 0-2, resultat amb el qual s’ha arribat al final de la primera part.

El segon temps ha seguit la mateixa tònica, però tot i que el joc de l’equip era força eficaç ha costat trobar porteria. Un excel.lent canvi de banda a banda de Martínez a Ortega ha propiciat el 0-3 amb un potentíssim xut exterior. A poc temps pel descans els mariners han trobat porta per primer cop en una bona acció i s’ha arribat a la mitja part amb 1-3 però la sensació de control força consolidada.

El tercer quart ha començat amb un Barceloneta disposat a cremar els seus cartutxos per mantenir-se dins del partit com fos. El Sant Andreu  ha començat a notar el cansament a causa de l’alt ritme del partit i dels pocs canvis a la banqueta. La jugada clau en el partit s’ha produït en el moment en què un atacant local s’ha plantat sol davant de Guzmán però aquest li ha aturat el xut en l’u contra u. El rebot ha sortit enrera i quan tothom veia la pilota dins de la porteria Llordella ha posat una mà miraculosa per evitar el gol. Ell mateix ha llençat el contraatac sobre Núñez que  ha assistit Ortega, que ha marcat l’1-4. El Barceloneta s’ha vist en uns segons del 2-3 a l’1-4 i el revés la desconcertat. El Sant Andreu ha aprofitat la davallada emocional del rival per sentenciar el partit amb tres gols consecutius. Primer Ginés ha transformat un penal comès sobre Guiral en un nou contraatac (1-5). Seguidament Guiral ha tansformat un altre contraatac en una expulsió a favor que ell mateix ha convertit en l’1-6, i finalment Ginés, a pocs segons del final, ha fet un xut potent des del costat bo que el porter no ha pogut aturar (1-7). En pocs minuts el partit s’ha trencat del tot i així s’ha arribat al final de la part.

El darrer parcial s’ha jugat amb més calma. Amb la victòria assegurada, el Sant Andreu s’ha dedicat a contemporitzar i fer els atacs més llargs mentre tancava la defensa, mentre que el Barceloneta no li ha perdut la cara al partit i ha pogut obtenir premi en forma de gols. Martínez ha fet l’1-8 en transformar un home de més en què l’exclòs havia estat el porter. El Barceloneta ha fet el 2-8 en home de més. Una nova superioritat ha permès Guiral marcar des del pal el 2-9 en un dels gols més bonics de la nit. I una nova expulsió a favor ha servit perquè Llano marqués el 2-10 des de l’extrem esquerre. El Barceloneta ha tancat el marcador en recollir una pilota morta a l’àrea després d’una bona aturada de Guzmán (3-10).

L’equip torna a jugar a casa la setmana vinent rebent el Catalunya, un partit amb pronòstic d’igualtat absoluta.

 

Alineació: Marcos Guzmán, Rubén Llordella, Ramon Guiral, Cristian Núñez, Òscar Llano, Ginés Alonso, Àlex Ortega, Òscar Ballesteros, Sergio Martínez, José María Ballesteros i JJ Aymerich.

 

Deixa un comentari