Els màsters deixen sense opcions al Martorell

CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 12
CN SANT ANDREU 7 – CN MARTORELL 2
LirolaCusso_CNSA_001 copy

Còmoda victòria del Sant Andreu en la penúltima jornada de la primer volta del Campionat màster. S’esperava més d’un Martorell que va començar la lliga de forma molt potent i obtenint resultats sorprenentment positius, però que avui no ha ofert la seva millor versió. Per contra, el Sant Andreu, amb tota l’artilleria pesada en previsió de mals majors, ha controlat el partit de principi a fi tot i jugar a mig gas durant bona part del matx.

El partit ha començat amb bon ritme. Els atacs eren curts i les aproximacions a les dues porteries força seguides. El Martorell ha provat força el llançament exterior però Llordella s’ha fet un tip de mostrar el seu repertori d’aturades a dues mans. Per contra, el Sant Andreu s’ha aprofitat de la seva major qualitat tècnica i ha aconseguit posar-se ben aviat amb un avantatge que ha marcat el devenir del partit. Un bon llançament de Díaz ha inaugurat el marcador (1-0), i un contraatac llençat per Llordella sobre Guiral ha permès aquest foradar el 2-0. Abans del final de la part, Encabo ha pogut fer el 3-0 en palmejar a la xarxa una bona assistència des de l’esquerra.

El segon temps ha seguit la mateixa tònica. El Sant Andreu, amb molts jugadors disponibles, ha pogut fer un canvi a l’americana i els qui han entrat de nou estaven frescos físicament. El Martorell, al contrari, acumulava minuts sense disposar de massa canvis i la seva empenta ofensiva s’ha anat esvaint. Una extraordinària triangulació en contraatac en què fins a quatre jugadors han tocat la pilota de primeres ha permès pujar al marcador el 4-0, obra de Cruz. Poc després, una gardela espectacular de Bonamusa s’ha colat com un obús pel centre de la porteria i per damunt del cap del porter per obtenir el 5-0. El parcial s’ha tancat amb el primer gol del Martorell, en una gran acció individual del seu boia (5-1).

El ritme del partit ha anat decaient de forma irreversible. Tot i que l’avantatge no era definitiu, en cap cas ha donat la sensació que els nostres poguessin perdre. El Martorell ho ha anat intentant, però s’ha trobat amb les bones intervencions de Guzmán, que ha ocupat la porteria en els darrers dos quarts. L’únic gol del Sant Andreu en aquesta part ha estat, sense dubte, el millor de la nit, i qui sap si de la temporada: un contraatac que Guiral ha finalitzat amb una vaselina de revés sobre l’atònita mirada del porter i l’admiració col·lectiva de tothom qui es trobava a la piscina (6-1). Per la seva
banda, una de les jugadores del Martorell ha posat fantàsticament la pilota a l’escaire per fer el 6-2.

El darrer quart ha servit per repartir minuts i ha quedat en anècdota. A destacar, bàsicament, el gran gol de Ballesteros de revés des de la boia (7-2) i la gran actuació individual de Quim Font per la banda dreta.

El Sant Andreu acabarà la primera volta visitant l’Horta, el segon classificat, que es troba en un gran estat de forma.

 

Alineació: Rubén Llordella, Ramon Guiral, Ginés Alonso, Jordi Díaz, Oscar Llano, Sergio Martínez, Albert Encabo, Leo Senosiain, David Peña, Guillem Bonamusa, Marcos Guzmán, Marc Cruz, Quim Font, Arnau Olmos, Oscar Molina, Carlos Gadea, Oscar Ballesteros, José María Ballesteros i JJ Aymerich.

Deixa un comentari