Els alevins, tercers de Catalunya!

WhatsApp Image 2017-07-01 at 09.29.32Els nedadors i nedadors de la categoria aleví han competit aquest cap de setmana al CN Reus Ploms, amb motiu del Campionat de Catalunya. Els joves esportistes han brodat totes les proves disputades, doncs s’ha percebut la progressió gràcies a la constància de l’equip: han millorat la tècnica i han superat els millors registres personals: unes millores que han comportat l’extraordinària tercera plaça en la classificació general.

Quatre andreuencs s’han penjat medalles en aquest campionat tan especial. El David Mellado, el Pol Aguilera, l’Iker Barrera i l’Albert Hernández han pujat a podi en diferents proves, després de lluitar entre els millors nedadors catalans. A part, el quartet que ha disputat el 4×100 lliures (l’Iker, el Gerard Hernandez, l’Ivan Batalla i l’Alberto) s’han proclamat subcampions de Catalunya i els rellevistes del 4×100 estils (format per l’Alberto, el Pol, l’Eloi Tejedor i el Jordi Escalada) s’han endut el títol de Campions de Catalunya.

L’entrenador Carlos Peña ha aconseguit que els seus nedadors aconseguissin els diferents objectius esportius individuals i col·lectius, i que, una vegada més tot l’equip fes pinya. Les delegades Leo Senosiain, Eli Micolau i Mar Jarque, com sempre, han donat suport als nedadors i han estat presents en tot moment.

Amb tot això, els alevíns han aconseguit fer un pas endavant i sentir-se orgullosos de la trajectòria dels darrers anys, posant l’accent en la millora d’aquesta temporada. Però encara no ha finalitzat: a partir del 19 de juliol, molts d’aquests petits herois disputaran el Campionat d’Espanya a les piscines Bernat Picornell: el repte més ambiciós de l’any.