Els absoluts es proclamen campions de Catalunya

Els nedadors absoluts han tornat a demostrar les seves capacitats competitives i les ganes de guanyar. Ha estat a les instal·lacions del Club Natació Terrassa on s’ha disputat el campionat de Catalunya durant el cap de setmana. Tot i convertir-se en el primer test en piscina de 5o, l’equip absolut ha tornat a demostrar un alt nivell.

La competició ha estat protagonitzada per la quantitat de proves que ha disputat cada integrant ja que es troben en un període d’entrenament molt dur. L’entrenador del grup, Jordi Jou, ha donat una importància limitada a aquest campionat ja que les fites importants seran el campionat d’Espanya Open (al març) i la copa de clubs (al maig).

Però el cansament no ha estat suficient per arravatar les ganes dels joves. El conjunt femení del Sant Andreu ha destacat classificant-se primer seguit del Terrassa i del Sabadell. El conjunt masculí ha assolit una magnifica segona posició: només el Sabadell els va superar.

El resultat de la intensitat i l’esforç dels dies16, 17 i 18 de gener ha estat triomfar en la classificació general i aconseguir un total de 18 medalles.

D’aquesta manera, la primera competició de l’any ha estat una excel·lent manera de provar-se en un alt nivell esportiu. Però l’equip no te intenció de relaxar-se durant les pròximes setmanes doncs s’aproximen els campionats més esperats de tota la temporada.

Els representants del CN Sant Andreu recollint el premi de classificació general
Els representants del CN Sant Andreu recollint el premi de classificació general

Deixa un comentari