El waterpolo masculí continua lluint un excel·lent inici

img_4047El col·lectiu de jugadors de Dani Ballart ha defensat el segon partit de lliga de la divisió d’honor espanyola amb màxima qualitat i concentració. L’equip andreuenc ha superat al Club Deportivo Waterpolo Navarra amb un impressionant resultat de 13-5, lluint jugades sorprenents, una defensa coordinada (sobretot a partir de la segona meitat del partit) i una mentalitat guanyadora, un fet que està dimensionant l’equip cap a la bona direcció. De moment, ja han guanyat   dos partits de lliga dels dos disputats.

Qui no ha pogut sumar en aquesta ocasió ha estat l’equip femení que s’enforatava amb el Sabadell en el seu debut de la lliga nacional. Tot i començar en un “cara a cara” molt perillós per les vallesanes, les locals han acabat imposant-se amb un resultat de 17-9. Tanmateix,  a les jugadores de Javi Aznar els hi ha anat bé estrenar-se en la divisió d’honor  al màxim nivell per assolir amb més ambició els següents encontres.

La setmana vinent, les noies jugaran a casa, on rebran al WP Dos Hermanas i els nois visitaran al CN Rubí. A seguir sumant!

Deixa un comentari