El tennis es supera a Santander

image004El cap de setmana passat l’Equip Absolut de Tennis iniciava la segona fase del Campionat d’Espanya (fase d’ascens) jugant els quarts de final contra la Real Sociedad de Tenis de Santander.

Es preveia una eliminatòria igualada doncs és un equip que durant bastants anys ha estat jugant a segona divisió.  L’eliminatòria va començar canviant el plantejament d’inici, ja que per culpa de la pluja vam haver de jugar els partits en dues pistes cobertes.

Els dos primers partits que iniciaven l’enfrontament estaven composats pels nostres número 5, Marc Padro, i el nostre número 4, Pau Campo. Van ser dos encontres força igualats encara que els van resoldre en dos sets cadascú:  7-5 / 6-3 i 6-2/7-5 respectivament.

Amb l’avantatge de 2 a 0 començaven els números 2 i 3 (Roger Jové i Adrià Vila) els seus partits.  En Roger es va imposar amb claredat des de bon començament i amb contundència 6-1 / 6-1 va posar l’eliminatòria a un sol punt de resoldre’s al nostre favor.

image003Finalment l’ Adrià va poder tancar el punt que ens faltava  6-3 / 7-5 i     que ens classifica per les semifinals del torneig.  En el darrer partit i ja sense transcendència en el marcador de l’eliminatòria, el nostre número 1, Roger Bentanachs, va remuntar un set en contra i va aconseguir el ple de 5 a 0 amb el resultat de 3 -6 / 6 -3 / 7-6

Així doncs, el tennis va viure un cap de setmana ple d’èxits on tot ha sortit rodó. La propera eliminatòria la juguen contra el CT Gijón també a camp contrari en un parell de setmanes.

Aquest equip, jugadors i entrenador, agraeixen la bona organització de la RST Santander en l’eliminatòria i a tothom que els està animant a aquest camí cap a l’ascens!

Deixa un comentari