El tennis encara no obté l’ascens

image003L’equip absolut de tennis va perdre a Gijón, on tenien l’oportunitat d’ascendir a segona categoria. El col·lectiu tennista andreuenc no van poder imposar-se al CT Gijón per 4 a 1. I, d’aquesta manera, no van poder aprofitar  la primera oportunitat d’ascendir. Però en tenen més!

L’eliminatòria es posava de cara quan aconseguíem el primer punt gràcies a la victòria d’Adrià Vila. Els nostres número 2 i 5 (Roger Jové i Marc Padró) allargaven els seus partits al tercer set però finalment no aconseguíem la desitjada victòria. Amb 2 a 1 en contra entraven en joc Roger Bentanachs i Albert Lòpez que finalment tampoc van poder superar  els seus adversaris respectius.

Tant els jugadors com l’entrenador andruenc, Pep Gil, van agrair el tracte rebut del CT Gijón: “ La seva acollida i la seva generositat durant el dinar de despr´s dels partits va ser extraordinaria”.

Després de la derrota, deixa a l’equip barceloní amb una darrera oportunitat d’aconseguir el desitjat ascens. Serà d’aquí  quinze dies amb quatre possibles candidats que provenen de la eliminatòria de descens de segona categoria. (CT Àvila / CT Tenerife / CT Reus Ploms / CT Cunit).

A veure si tenen sort i poden disputar l’eliminatòria a casa i amb el suport de tots vosaltres! Així segur que surt bé!

Descarrega’t tots els resultats del cap de setmana de tennis

 

Deixa un comentari