El stage dels alevins es converteix en una reconfortant experiència

Screenshot_2015-04-01-15-35-16L’equip aleví de natació ha realitzat un stage durant la Setmana Santa a les boniques instal·lacions del Club Natació Banyoles. Han estat tres dies intensos doncs l’objectiu era aprofitar al màxim l’estada a la capital de El pla de l’Estany. I així ho han viscut.

El primer dia, els petits peixets van entrenar a les nostres instal·lacions abans de començar la gran aventura. A l’arribar al seu destí, es van allotjar a l’alberg on van dinar per reposar forces i directament van tornar a entrenar, aquesta vegada ja a la piscina gironina. Per inaugurar la concentració van fer una sessió intensa de “footing” al voltant de l’estany i després es van tirar a l’aigua. Amb tant entrenament, els esportistes andreuencs van sopar amb gana i van marxar a dormir de seguida.

IMG-20150402-WA0009El segon dia, per no trencar la rutina, van córrer una altra vegada al voltant de l’estany. Tanmateix, van realitzar una activitat diferent i divertida: El caiac. Després de fer físic, els nedadors van practicar aquest esport tant dissemblant del seu àmbit tot i que van acabar a l’aigua. Tots ells es van tirar des dels caiacs entre riures i anècdotes. Després de dinar i descansar a l’alberg van tornar a entrenar. A l’acabar els alevins van gaudir d’un gelat a la plaça major de Banyoles fent una mica de turisme.

El darrer dia va ser més curt doncs els nedadors del Club Natació Sant Andreu van matinar per entrenar aviat i tornar a casa amb el satisfactori sabor de boca d’haver realitzat una bona feina i haver-se divertit amb els companys col·leccionant experiències i records inoblidables.

IMG-20150402-WA0025Els entrenadors dels alevins, el Carlos Peña i la Judith Tarracó, van organitzar aquest stage amb l’objectiu d’entrenar però també de “fer equip”, unint-se encara més com equip i escapar de la rutina. Gaudir gràcies a un esport tant dur ha estat la finalitat d’aquests dies. L’han aconseguit amb èxit. Segons el tècnic Carlos Peña “els nedadors han estat molt disciplinats a l’hora dels entrenaments i durant la convivència entre tots”. L’entrenador també destaca que “a pesar d’acumular un gran cansament, els joves han estat capaços de donar el màxim a cada entrenament” També dona les gràcies a la Sandra, la delegada dels nedadors del 2006 per oferir la companyia i el suport en cada moment de la concentració. També ha destacat la bona atenció que han rebut per part del Club Natació Banyoles.

IMG-20150402-WA0031Després d’aquests dies tan bonics, els nedadors es mereixen un descans però sabent que tornaran amb un bon treball acumulat i les ganes de seguir endavant perseguint objectius ambiciosos: la Copa Catalana i tota la temporada d’estiu.

SOM UN GRAN EQUIP!

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari