El Sant Joan més divertit

sant juan 129Les dues-centes persones que van assistir al Club Natació Sant Andreu durant la revetlla de Sant Joan es van divertir com mai en una festa plena de sorpreses, alegria i germanor.

Eren quarts de nou del vespre quan els socis i abonats entraven al Fabra – molt guapos i elegants- i es van aturar a l’entrada per fer-se fotos al Photocall. Entre salutacions i somriures van anar seient en les espectaculars taules rodones per degustar un menú exquisit que va finalitzar amb un brindis i la famosa coca de Sant Joan. Després de la sobretaula, l’orquestra va començar a sonar i els andreuencs i andreuenques es van aixecar per ballar i continuar el que seria una festa fantàstica.

Les famílies amb nens petits van poder gaudir lliurament del sopar i del ball, ja que dos monitors del Fabra van estar a disposició dels petits de la casa perquè es divertissin tant o més que els pares durant la revetlla. A part, les dones que duien una flor vermella van rebre un petit regal i tots els Joans i les Joanes van ser felicitats pel CNSA.

En aquesta meravellosa revetlla els socis i les sòcies van “fer pinya” celebrant, com cada any, la inauguració de l’estiu. La tradició de celebrar la revetlla junts converteix la nit més curta de l’any en una festa màgica i inoblidable.

Podeu veure totes les fotos fent clic en la següent imatge: 

sant juan 129