El Sabadell no perdona

Sin títuloL’equip absolut del Club Natació Sant Andreu ha visitat a les vallesanes envoltades de dubtes i pors. Les visitants s’enfrontaven a les millors jugadores del planeta però tot estava per veure. Les noies de Sabadell, no obstant, han afilat els ganivets amb el primer xiulet de l’àrbitre. Per les de Javi Aznar ha significat una contundent derrota de 14-6 i la pèrdua del tercer lloc a la divisió d’honor femenina sent superat pel C.E. Mediterrani.

Tot i que ha començat a marcar el Sant Andreu, les vallesanes no han dubtat en empatar i remuntar fins tancar el primer parcial amb 6-3. A la repesa, les locals han sentenciat al Sant Andreu fins finalitzar el partit amb aquest 14-6 que deixa a les andruenques sense els tres punts imprescindibles per continuar al podi de la classificació.

Malgrat encara queden dues jornades en les quals competeixen contra equips assequibles: el Concepción Ciudad Lineal (onze d’abril, 18:00) i Esc. De Zaragoza (25 d’abril, a les 16:30). Les dues disputes es celebraran a la Piscina Pere Serrat, una motivació més perquè les noies remuntin fins la tercera posició.

 

 

 

Deixa un comentari