El mundial ja és aquí

Sin título
Jèssica Vall

La Jèssica Vall i el Juanmi Rando ja no tenen res més a la ment que la fita que assoliran durant els propers dies: el Campionat del Món Absolut de Natació. L’esdeveniment tindrà lloc a partir de diumenge a Kazan (Rússia) però els nostres ja deixen enrere la rutina de cada dia per afrontar una preparació que tot l’equip nacional de la selecció espanyola enfoca cap a la mateixa direcció.

La prèvia del mundial tindrà lloc al Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat a partir de demà. Estaran acompanyats en tot moment del tècnic del Club Natació Sant Andreu, Jordi Jou i quedaran instal·lats al millor centre del país durant sis dies (del 22 al 27 de juliol). Després volaran fins la ciutat russa on afinaran encara més les sensacions.

Juanmi Rando
Juanmi Rando

A partir del diumenge dos d’agost, la festa esportiva aquàtica mundial estarà servida. Pel que fa els nostres, el dia clau és el tres d’agost ja que els dos components participaran al hectòmetre de les seves respectives especialitats. Juanmi Rando els 100 esquena i Jessica Vall els 100 braça. Si es classifiquen a les semifinals, les disputaran la mateixa tarda i, en el cas d’entrar a la final, tindrà lloc durant la tarda del quatre d’agost.

D’altra banda, Vall afrontarà la seva millor prova, el 200 braça, el dia sis d’agost. I Rando la velocitat, els 50 esquena, el vuit d’agost.

Sense dubte, estarem al corrent de la posta a punt dels dos andreuencs. També de les opinions i valoracions del tècnic Jordi Jou. De moment, les actuacions al Campionat d’Espanya ja defineixen un camí planer mentre dibuixen un panorama optimista.

 

 

 

 

Deixa un comentari