El minizumba es consolida!

Sin títuloEls nens i nenes del minizumba podran tornar a ballar a partir del setembre al Fabra. El minizumba torna amb més ganes, més motivació i més especialització! Es dividirà en dos grups ( de 6 a 8 anys i de 9 a 11 anys). Els més petits tindran classe els dilluns i dimecres de 17.25 a 18.05 i els més grans ballaran els dilluns (de 18.10 a 18.55) i divendres (de 17.25 a 18.05).

Aquesta activitat té un cost de 20 euros pels socis i 30 pels no socis. D’altra banda, el màxim d’inscrits és de 28 alumnes per grup. Cal afegir que les ballarines de la temporada passada tenen prioritat per mantenir la plaça adaptant-se al seu gruo d’edat. Es poden fer canvis de grup segons el nivell i/o horari sota la supervisió d’Andrea, l’entrenadora, que coneix la progressió dels alumnes.

El mini zumba és una oportunitat per fer esport, passar-ho bé  i conèixer a nens i nenes amb les mateixes inquietuds. Durant el naixement d’aquesta activitat, hem percebut un èxit indescriptible, tant d’aforament com per la diversió que desprenia cada infant.

Descarrega’t la informació

Deixa un comentari