El just empat entre andreuenques i mataronines

IMG_5401Dos grans equips absolutament lluitadors han exhibit el seu talent a la piscina Pere Serrat. Ha estat a tres quarts de sis d’aquest dissabte quan l’equip andruenc i l’equip mataroní han disputat aquest partit cabdal de divisió d’honor a la lliga espanyola.

Les noies del C.N. Mataró la Sirena estan fortes. Ho han estat demostrant durant tota la temporada, sobretot en trobades contra el imperi de Sabadell en les quals han acabat perdent per ben poc. Però el Sant Andreu es troba en un procés de progressió des de que Javi Arnaz i Dani Ballart han aterrat a l’equip per dirigir-lo. S’han trobat dos equips excel·lents però el resultat no ha permès saber qui ha estat millor.

IMG_5366El Mataró s’ha mostrat fort i ambiciós des de l’inici d’aquesta tretzena jornada. Amb Marta Bach al capdamunt han realitzat jugades impressionants en les quals el les jugadores andreuenques s’han sentit indefenses. No obstant això, no han parat de lluitar fins finalitzar la primer part amb un 2-3 a favor de la capital del Maresme.

Les noies d’Aznar i Ballart han reaccionat immediatament igualant el marcador amb un penal encertat de Marta Recio. Ha fet que les nostres guanyessin la confiança suficient per mantindre la força durant tot el partit. Les mataronines no s’han rendit. Ha estat una lluita de gols durant el segon parcial fins el final del partit. El marcador mostrava un rabiós 7-7 quan l’àrbitre ha xiulat el final del partit.

IMG_5293D’aquesta manera el col·lectiu andreuenc s’ha quedat amb un gust agredolç. Han estat a l’alçada del segon millor equip espanyol però també han tingut la victòria a les seves mans i continuen quartes de lliga. Una paradoxa que quedarà resolta al final de temporada quan les nostres percebin la satisfacció del creixement que estan demostrant. Aquesta tarda ha estat un pas endavant cap al triomf que els hi espera.

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari