El decantador de la temporada

cnmataroAvui a tres quart d’una del mig dia l’equip absolut del Club Natació Sant Andreu es posarà a prova a les instal·lacions del Centre Natació Mataró. L’esquadra de Javi Aznar i Dani Ballart aniran fins la capital del Maresme per disputar la segona semifinal del Play Off.

Després de perdre per un aplatant 4-10 a casa, les andreuenques els hi toca fer punt i a part. Psicològicament més segures i físicament més fortes, avui ho donaran tot. L’equip andreuenc està més que preparat. Només han de creure que poden.

En uns minuts, les noies pujaran a l’autocar concentrades, escoltant música i amb una sola cosa a la ment: guanyar: Les nostres no tenen altra opció si el seu objectiu és el títol de Lliga.

La victòria d’avui els donaria pas a un tercer suposat partit (diumenge 12.45 a Mataró) i, en el cas de triomfar en els dos encontres, es veuria les cares amb el Club Natació Sabadell en motiu de la gran final.

Tot està per veure. És possible que avui la piscina llueixi el millor waterpolo. Les dues aficions seran a la grada i l’emoció està assegurada.

 

Deixa un comentari