El Club Natació Sant Andreu i Credipiso renoven la seva col·laboració per dos anys més

Tenim el plaer d’informar-vos que hem renovat l’acord amb Credipiso per dos anys més. Credipiso és una empresa líder en el sector financer i és la nostra companyia associada des del 2022. La seva missió és oferir solucions financeres eficients, transparents i adaptades a les necessitats de les persones i empreses per oferir una millor qualitat de vida.

Credipiso, a partir d’ara, es converteix en el patrocinador principal d’una de les pistes de pàdel del Club, la qual portarà el seu nom, i també organitzarà un torneig exclusiu per als nostres socis i sòcies.

A més, Credipiso serà el partner oficial de la Cursa de Sant Andreu, un esdeveniment que es realitza cada any i que compta amb la participació de milers de persones. A través d’aquesta col·laboració, Credipiso exhibeix el seu compromís amb el barri de Sant Andreu i la seva voluntat de contribuir a millorar la qualitat de vida de la comunitat local.

Estem molt contents de continuar disposant de la confiança de Credipiso i esperem continuar treballant junts per millorar el Club, les seves instal·lacions i la qualitat de vida dels seus socis i sòcies.