El Circuit Alejandro Lopez, un test inicial extraordinari

IMG_4356La dissetena edició del Circuit Català Alejandro Lopez es va convertir en el primer test per la majoria de nedadors catalans. La competició, celebrada al CEM Sant Andreu – La Sagrera, oferia totes les proves i la majoria d’esportistes van optar per participar en varies. Així doncs, els equips catalans van passar el dissabte a Sant Andreu, on van poder detectar l’estat de forma en el que es troben els seus nedadors i afinar detalls de cara al Campionat d’Espanya d’hivern que es celebrarà d’aquí tres setmanes a Gijón.

L’equip absolut del CNSA acabava d’arribar del Pas de la Casa, Andorra, on han realitzat una dura concentració de tres setmanes. Així doncs els nedadors i nedadores de Jordi Jou es prenien la competició com el punt i final d’aquest stage.

IMG_4390La majoria del col·lectiu va poder fer front al cansament i aproximar-se a les millors marques personals. Un exemple és Àfrica Zamorano, qui va fer la millor marca catalana de 17 anys als 50 esquena (29.26), es va imposar als 800 lliures (8:31.76) i als 200 esquena (2:11.19) amb unes marques extraordinàries.

Jessica Vall, Marc Ponce, Núria Ciuró, Sandra Garcia, Judith Navarro, Jordi Boch, Jan Giralt, Mario Navea i Marta Gonzalez van ser altres noms destacats ja que molts d’ells van pujar a podi en varies ocasions o van estar molt a prop de les seves millors marques personals. Jordi Jou es sent satisfet amb el treball que estant fent, molt enfocat a la Copa d’Espanya de Clubs que es celebrarà al gener i al Campionat d’Espanya a finals d’aquest mes.

IMG_4454Tanmateix, per tots els catalans i catalanes Sant Andreu és seu d’un dels millors circuits catalans pel que fa a organització. La piscina estava ben condicionada, l’aforament de l’afició va ser un èxit i el nivell natatori general insuperable. Ha estat una competició més pels andreuencs i un pas endavant cap als campionats importants. Felicitats!

Si voleu veure més fotos del Circuit Català d Trofeus feu click aquí

 

unnamed (7)

Deixa un comentari