El C.N. Sant Andreu, amfitrió de la Champions League Femenina!

IMG_2319El Club Natació Sant Andreu serà de nou seu de partits internacionals de waterpolo. Aquesta vegada es tracta de la champions femenina, a nivell europeu i les esportistes jugaran per Clubs. És a dir, les noies de Javi Aznar disputaran la fase eliminatòria de la lliga europea a la piscina Pere Serrat durant els proper 5, 6 i 7 de febrer.

La LEN va publicar ahir el quadre, en el que apareixen tres clubs catalans: El C.N. Sabadell, el C.N. Mataró i el C.N. Sant Andreu. Les andreuenques han quedat encaixades en el grup A, amb Uralochka (Rússia), Kinef Kirishi (Rússia) i Bayer Uerdingen (Alemanya). Els dos primers col·lectius es classificaran pels quarts de final. Els altres dos equips nacionals, el Mataró i el Sabadell, formaran part del grup D, igual que Lille (frança) i Despar Messina (Italia).

La Piscina Pere Serrat està rebent la generosa confiança d’òrgans internacionals per organitzar esdeveniments d’aquestes dimensions. La FINA ja va concedir a l’entitat andreuenca ser l’epicentre mundial als dos encontres de la World League que es celebraran la primera setmana de desembre. I, enguany, la LEN converteix en amfitrió al Club Natació Sant Andreu per afrontar aquest nou repte.

IMG-20151120-WA0000

Deixa un comentari