El C.N. Premià es desfà davant dels màsters andreuencs

74842_466224950065394_611678468_nCAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 18
CN SANT ANDREU 13 – CN PREMIÀ 4

El Sant Andreu ha protagonitzat avui probablement el millor partit de la temporada. El rival, el Premià, va ser netament superior a l’anada i la derrota que es va patir contra ells estava fresca en la memòria dels jugadors. La mentalització ha estat màxima i el rendiment de l’equip ha estat superlatiu en totes les línies.
El partit ha començat amb un golàs de Llano per l’escaire en el primer atac local (1-0). Avís clar de per on anirien les coses. La serietat defensiva ha permès un gran nombre de recuperacions de pilota i els consegüents contraatacs. El segon gol l’ha fet Ballesteros en culminar una contra de tres contra dos en que el moviment de Guiral l’ha deixat sol davant el porter (2-0). Poc després, una nova contra iniciada per Llordella des de la porteria ha deixat en posició immillorable a Guiral, que ha fet el 3-0 sense oposició. El vendaval andreuenc, però, ha patit una frenada quan el Premià ha aconseguit marcar el primer gol en una acció de rapidesa en recollir un rebot del pal (3-1). Això ha esperonat els maresmencs que han aprofitat l’avinentesa per fer el 3-2 en una bona acció interior. El primer temps ha acabat així però les sensacions eren positives.
La segona part ha trencat el partit i ha tingut un nom protagonista: Marc Cruz. La seva entrada a l’aigua ha servit per millorar les estadístiques generals en un apartat habitualment poc encertat: l’home de més. El primer gol del seu compte l’ha fet des del costat dolent, botant al curt quan ningú l’esperava (4-2). En la següent superioritat ha fet un gol calcat però des de l’altra banda (5-2). Enmig de les ocasions andreuenques el Premià ha pogut marcar un gol, també en home de més (5-3), però Cruz de nou s’ha encarregat de tornar les coses al seu lloc amb una vaselina magistral sense angle que ha fet pal i gol (6-3). I així ha acabat la segona part.
Si el Premià tornava a marcar el partit es podia allargar, però en cap moment semblava que el Sant Andreu hagués de perdre el control de la situació. Així les coses, el tercer temps ha servit per finiquitar el partit. Una nova superioritat l’ha transformada en gol Martínez amb un xut sec i arran de pal (7-3). En el següent atac, Llordella ha deixat sol Guiral en una nova contra en diagonal amb una passada a la mà des de quinze metres que ha acabat amb el 8-3. Nova contra per la banda dreta que Llordella ha iniciat de nou i que Guiral ha transformat en el 9-3 després de rebre i girar-se sobre el seu marcador, elevant a la màxima expressió la connexió entre els dos jugadors, que han forjat tres gols amb el mateix “modus operandi”.En estat de gràcia, el Sant Andreu encara ha pogut fer un nou gol, de la mà de Llano en una jugada magistral en què ell mateix ha recuperat la pilota al mig del camp i ha fet un teva-meva en moviment amb Guiral que ha culminat amb una vaselina perfecta sobre la sortida del porter, en un dels gols més espectaculars de la nit (10-3). Sense fortuna de cara a porta però sense rendir-se, el Premià ha obtingut premi als seus intents amb un gol abans del final del quart que deixava el tantejador amb 10-4.
En el darrer quart res ha canviat. Solidesa defensiva, Llordella sota pals, contraatacs i sortides i eficàcia davant. Si algú pensava que l’equip descansaria amb el matx resolt, res de res. Llano ha tornat a marcar amb un gran llençament (11-3). Un altre gran xut exterior de Cruz li ha permès marcar el seu quart gol de la nit (12-3) i el marcador s’ha tancat amb un golàs de Ballesteros des de la boia que ha girat sobre sí mateix acabant amb una acció d’escola internacional (13-4).
Després de Setmana Santa el Sant Andreu reprendrà el campionat rebent a casa el Sabadell, que ocupa una de les darreres posicions.

Alineació: Rubén Llordella, Ramon Guiral, Ginés Alonso, Oscar Llano, Oscar Molina, Oscar Ballesteros, Sergio Martínez, Guillem Bonamusa, Arnau Olmos, Marc Cruz, Leo Senosiain, Albert Encabo, José María Ballesteros i JJ Aymerich.