Dura jornada del waterpolo

img_4047Les noies de l’equip absolut han sumat un punt a la lliga de la Divisió d’Honor a la piscina del CN Terrassa. Les andreuenques, que estan en ple període de durs entrenaments per preparar l’Eurolliga, han empatat a 10 davant del col·lectiu egarenc. Tanmateix, es troben en la part inicial del Campionat on encara queden molts partits per disputar i molts punts més per sumar.

El masculí, d’altra banda, no ha pogut sumar davant del CN Sabadell. Tot i plantar cara durant la majoria part dels minuts (3 períodes), en el darrer quart l’equip vallesà s’escapà fins a deixar un definitiu en el marcador de 9-14. Els de Dani Ballart ja tenen la mirada fixada pel proper objectiu: guanyar al CN Terrassa.