La diada del soci i presentació dels equips esportius

ATE_2009El dissabte 17 de setembre va ser un dia històric pel Club Natació Sant Andreu, ja que es van celebrar dos dels esdeveniments més importants per l’entitat andreuenca: la diada del soci i la presentació dels equips federats. D’aquesta manera, els esportistes van poder ajuntar-se amb els socis vivint un entorn ple de germanor, i els socis van poder gaudir de la desfilada dels representants del CNSA, que enguany estrenen una nova temporada.

Un matí ple d’activitat

DSC_0238Les famílies del Fabra van gaudir d’un matí ple de jocs, tant a dins com a fora de l’aigua. Es van organitzar partits de waterpolo i de futbol entre pares i fills, i van ser els grans els que van quedar esgotats! Va ser una bonica manera de què tothom pogués interactuar amb els seus en el medi que més preferís. A part, també es va celebrar una masterclass de zumba a la platja de la piscina, on tots junts vam ballar intentant seguir el ritme imparable dels monitors del fitness.

La presentació més emotiva

ATE_2422És un goig per a tots els pares, mares, socis, abonats i esportistes viure la presentació dels equips federats, doncs la piscina Pere Serrat s’omple de gom a gom per a celebrar la temporada que està a punt de començar. Tots els integrants dels equips de les quatre seccions (natació, waterpolo, tennis i esquaix) van desfilar entre l’aplaudiment de la grada; i la bandera del Club es va penjar com a símbol d’il·lusió i ganes, després del parlament del president, Àngel Bernet, que va encoratjar als esportistes de la casa a lluitar per fer realitat tots els seus somnis. Com sempre, va ser un dia inoblidable per l’esport andreuenc.

DSC_0377Botifarrada amb regals

Mentre els voluntaris acabaven de cuinar les botifarres, es va sortejar una dotzena de regals entre tots aquells que dinaven al Fabra. Gràcies a Precor, es van regalar sorpreses impressionants, com motxilles de muntanya i pales de pàdel. També es van lliurar productes esportius de la marca Turbo, doncs van voler participar també en aquest dia tan especial. I tots els regals van anar acompanyats d’una cervesa Inèdit, d’Estrella Damm, que sempre hi és present en els esdeveniments més importants del Club.

DSC_0429Amb la il·lusió d’haver rebut els regals, la botifarrada va iniciar i tots els familiars, socis i esportistes van compartir un dinar ple de germanor.

Tarda pels més petits

A les cinc de la tarda va començar la festa pels nens i nenes més petits de la casa. La pista poliesportiva es va omplir de jocs per a què tots poguessin tancar una jornada compartint l’estona amb altres nens i divertint-se entre els jocs més divertits. Van quedar fascinats!

DSC_0467Sens dubte va ser un dia inoblidable per tots els integrants del CNSA. Vam arribar a casa esgotats, però amb una sensació de felicitat absoluta.

Gràcies a tots per ser-hi!

Agraïments especials

EL CNSA vol reconèixer la tasca altruista que fan els nostres voluntaris a cada esdeveniment. Treballen de valent aportant bonrotllisme a cada ocasió, sempre amb el millor somriure. Durant la diada del soci van cuinar les botifarres, van organitzar la barra de begudes i fruites i van estar fent els entrepans. Però sigui al Fabra o en un altre indret, sempre hi són per sumar. Moltes gràcies voluntaris!

Totes les fotos fent clic aquíDSC_0324