Desafortunat encontre dels masters a Mataró

CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 20

CN MATARÓ 13 – CN SANT ANDREU 4

10413275_1491514711079878_427047509_aPartit amb poca història el que ha jugat avui el Sant Andreu a la piscina del Mataró. Les pitjors circumstàncies han coincidit i el resultat parla per sí sol. L’equip ha viatjat amb absències destacades a la columna vertebral, i homes com ara Díaz, Peña, Encabo o Guiral han estat baixa per diferents motius. Per contra, el Mataró, alertat pels bons resultats de l’equip i el tercer lloc a la classificació, s’ha presentat amb tota l’artilleria i no ha donat opció.

Malgrat això, el Sant Andreu ha donat la cara, especialment en la primera meitat del partit. El Mataró ha començat dubitatiu i els nostres han pogut frenar les primeres envestides, però en atac només hi havia opcions en algun llançament exterior esporàdic, donada l’absència dels boies habituals. Molina, Martínez i Ginés s’han anat alternant en aquesta posició amb sort, diguem-ne, escassa. Els locals s’han avançat amb dos gols abans que Ferrer reduís distàncies amb un bon llançament des del costat dolent (2-1). La primera part ha acabat amb 3-1 i una imatge relativament bona.

El segon temps ha seguit una tònica semblant, i la fermesa defensiva del Sant Andreu ha permès allargar el partit uns quants minuts més. Tot i això, els nostres han encaixat dos gols més en accions de contraatac, i no han vist porteria (5-1).

La tercera part ha trencat definitivament el partit. Buscant una millora en el joc interior, Llordella ha deixat la porteria per posar-se a la boia i el seu lloc l’ha ocupat Guzmán. L’invent no ha funcionat i les recuperacions defensives locals han permès generar una contra rera l’altra, amb cinc gols encaixats en aquest període. Enmig de l’eficàcia local, però, Llordella ha fet seva una pilota perduda i robant-li la cartera a  un defensor ha marcat amb un bon llençament ajustat al pal. La part ha acabat amb un clar 10-2.

El darrer temps era un tràmit. Llordella ha tornat a la porteria i Guzmán ha tingut uns minuts com a jugador de camp. Precisament ell ha fet el tercer gol andreuenc després d’un brillant contraatac en què Cruz ha recuperat una bola que ha servit en safata al cubà. El Mataró ha fet dos gols més, sense cap gràcia ni història. Ferrer ha fet el seu segon gol de la nit ajustant un altre llençament al curt, i els locals han tancat amb un nou gol sobre la sirena final (13-4). Partit tancat i a pensar en la visita la setmana vinent a la piscina del Catalunya, on segur que el matx tindrà un altre caire.

Alineació: Rubén Llordella, Arnau Olmos, Ginés Alonso, Oscar Molina, Oscar Llano, Sergio Martínez, Albert Ferrer, Marc Cruz, Marcos Guzmán, Leo Senosiain, JJ Aymerich.