Derrota dels màsters davant de l’Horta

CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 11
CN SANT ANDREU 7 – UE HORTA 11

El Sant Andreu ha caigut contra el líder en partit corresponent a la lliga màster. L’Horta ha vingut amb un equip capaç de lluitar pel títol i tot i que el Sant Andreu ha plantat cara fins al final, el derbi ha caigut de la banda de l’equip més fort.
El partit ha començat a tot gas i de forma extraordinària pels nostres. L’Horta ha fet els primers avisos però no ha trobat porteria i el Sant Andreu s’ha avançat amb una magistral vaselina de Díaz (1-0). Amb l’embranzida del gol els nostres s’han llençat a l’atac sense contemplacions i ha forçat que la dura defensa rival hagi estat castigada amb força expulsions. En una d’elles Encabo des de l’extrem ha fet el 2-0. Però l’Horta no s’ha vist gens afectat i ha seguit jugant amb la intenció d’executar el seu pla. Amb una forta canonada exterior ha fet el 2-1 i en una falta directa, en la darrera jugada del parcial, ha empatat a 2 i ha deixat les coses com al principi.
Amb els exandreuencs Sergio Martínez i Dani Garcia a l’aigua i dirigits per un altre ex, Javi García, a la banqueta, els hortencs han començat la segona part advertits del que podia passar si no trobaven porteria amb celeritat. Sense contemplacions, no han deixat lloc a la sorpresa i han pres la iniciativa, amb recursos suficients per desordenar una defensa que fins llavors havia aguantat força bé els embats visitants. En tres accions variades han arribat tres gols consecutius que han posat el matx amb un difícil 2-5. El Sant Andreu s’ha encallat en atac, amb dificultats per superar una defensa rocosa que jugava a provocar l’error en la passada i sense encert en les jugades de superioritat amb que els àrbitres premiaven les pilotes interiors. Només en una d’elles, de nou Encabo, aquest cop des del pal, ha pogut trobar el gol i arribar a la mitja part amb 3-5.
S’intuïa que l’Horta tenia el partit on volia i que amb avantatge podia gestionar millor els descansos i el ritme del partit. Però dos gols no era una diferència inabastable i el Sant Andreu ha sortit a eixugar-la. Els primers minuts de la tercera part han estat un anar i venir sense encert a les dues porteries, fins que finalment Ginés, amb una canonada des del costat bo, ha marcat el 4-5. Calia serrar les dents, tancar la defensa com fos i mirar d’aprofitar una nova ocasió per empatar. Però l’Horta no ho ha permès i sense temps per provar-ho, ha marcat dos gols més de forma consecutiva que han servit per posar-se 4-7. No es podrà acusar els andreuencs d’abaixar els braços i de desànim: Aguilar ha marcat de nou amb una peladilla potent i centrada (5-7). Però abans del darrer descans encara s’ha vist un darrer gol visitant que ha posat el tantejador amb 5-8 a una part per al final.
En el darrer temps la intensitat no ha disminuït gens, però en el subconscient dels jugadors tres gols eren massa per intentar una remuntada. Encabo des de la boia ha fet el 6-8 com a últim intent d’acostar-s’hi, però l’Horta ha dominat l’escenari i ha ampliat l’avantatge amb gols en home de més i dues vaselines perfectes davant de les quals no ha pogut fer res Guzmán (6-11). En el darrer instant Encabo ha fet un gol final per demostrar que l’equip ho ha donat tot fins l’últim moment(7-11).
L’equip té un nou repte complicat la setmana vinent visitant la piscina del Mataró abans de disfrutar de jornada de descans.ATE_1039

Alineació: Marcos Guzmán, Ramon Guiral, Ginés Alonso, Jordi Díaz, Albert Encabo, Juanjo Garcia, Javi Belmonte, David Peña, Sergio Martínez, Leo Senosiain, Guillem Bonamusa, Javi Aguilar, Vicenç Pascual, Marc Cruz. Entrenador: JJ Aymerich