Debut de l’Eurolliga superat!

Foto de Sergi Crespí
Foto de Sergi Crespí

L’equip de Waterpolo Femení ha superat el primer repte de la segona fase de l’Eurolliga. Les jugadores de Javi Aznar s’han imposat amb un aclaparador 13-5 davant de l’holandès US ZC Utrecht. Les andreuenques, sota l’animació d’una entregada afició, han estat absolutament concentrades aprofitant les oportunitats de joc des de l’inici de l’encontre. A mesura que transcorrien els minuts a la piscina Sant Jordi, el CNSA anava guanyant confiança i motivació sent encara més directes les dianes llançades a porteria.

A la mitja part han arribat en 6-3, doblant resultat provisional però amb un futur incert difícil de preveure. Tot i això les joveníssimes del casquet blanc han conservat l’ambició, atacant la porteria holandesa constantment. Les excel·lents aturades de l’Elena Sanchez, juntament amb la precisió del conjunt ofensiu, han brodat un partit inoblidable que ha desembocat en un fantàstic final per les locals (13-5).

Pel que fa a el partit anterior, el CN Sabadell s’ha imposat a l’hongarès Dunajvaros (13-8), rival el qual demà s’enfrontarà a les nostres jugadores a les 20.30h, i les vallesanes jugaran contra el UZSC Utrechut a les 18.30h. La Piscina Sant Jordi viurà dos dels encontres més emocionants d’aquesta segona fase preliminar de l’Eurolliga, a falta de l’espectacle dels dos equips catalans que se celebrarà diumenge a les 13.30h.