Coronavirus: Comunicat oficial

Tenint en compte la situació actual d’alarma provocada per la propagació del COVID-19, i amb l’objectiu de preservar la salut dels nostres usuaris i usuàries, el Club Natació Sant Andreu:

– Vol manifestar que, com ha vingut fent fins aquest moment, seguirà sempre les directrius que estableixin les autoritats sanitàries competents en la qüestió de la gestió de la crisi del Covid-19.

– Prega a totes les persones sòcies i usuàries de les instal·lacions que segueixin les instruccions generals ja conegudes i abastament difoses en relació amb les indicacions per prevenir i contenir la propagació del Covid-19.

 

Consells per evitar el contagi: 

– Rentar-nos les mans sovint amb aigua i sabó o bé amb solucions alcohòliques, especialment després del contacte directe amb persones malaltes o el seu entorn.

– Evitar el contacte estret amb persones que mostrin signes d’afecció respiratòria, com ara tos o esternuts.

– Mantenir una distància de dos metres aproximadament amb les persones amb símptomes d’infecció respiratòria aguda.

– Tapar-nos la boca i el nas amb mocadors d’un sol ús o amb la cara interna del colze en el moment de tossir o esternudar i rentar-nos les mans de seguida.

– Evitar de compartir menjar o estris (coberts, gots, tovallons, mocadors…) i altres objectes sense netejar-los degudament.

Des del Club Natació Sant Andreu seguirem atents l’evolució dels fets durant les pròximes hores amb la finalitat d’oferir-vos la informació adient de la manera més immediata possible.