Conclusions Assemblea General Ordinària 2022

Dilluns 21 de febrer vam celebrar l’Assemblea General Ordinària de Socis i Sòcies del Club Natació Sant Andreu a la sala d’actes del Col·legi Jesús Maria i Josep. Les principals conclusions de l’acte són les següents:
Es va aprovar el nomenament de Jose Luis Soria Romea com a soci d’Honor del Club. En Soria és soci de la nostra entitat des de l’ any 1989. Durant aquests anys, a més de gaudir de les nostres instal·lacions com a practicant de tennis i jugador de dòmino, també ha estat membre de diferents juntes directives, destacant la seva tasca com a vocal de waterpolo, vocal d’atenció al soci finalitzant la seva tasca com a Vicepresident tercer.

Es va aprovar la memòria, liquidació i balanç de tancament del Club Natació Sant Andreu, corresponent a l’exercici iniciat el 1r de setembre de 2020 i tancat el 31 d’agost de 2021 i el pressupost per a l’exercici anual comprès entre l’ 01/09/2021 i el 31/08/2022. A més, es va parlar sobre el pla d’inversions 2015-2019 i del nou fons patrimonial, així com el present i futur d’altres inversions.

Volem agrair a tots els socis i totes les sòcies la seva presència a l’acte, així com les aportacions fetes en el torn obert de paraules.