Col·labora amb el Mulla’t diumenge 12 de juliol

 En el marc de la 27a edició del Mulla’t, que se celebrarà el proper 12 de juliol, la Fundació Esclerosi Múltiple ha llançat el repte esportiu “Neda per l’esclerosi múltiple”.  L’objectiu és superar els 9 milions de metres que es van aconseguir nedar durant el Mulla’t 2019 i recaptar fons per combatre una malaltia que afecta 9.000 persones a Catalunya. Esportistes olímpics de la talla de la regatista Natalia Vía-Dufresne, la nedadora Jessica Vall i el jugador de waterpolo Daniel López Pinedo ja s’hi han sumat.

Degut a la situació d’excepcionalitat que vivim a causa de la crisi de la COVID-19, aquest any, la tradicional capbussada solidària per l’esclerosi múltiple (EM), que havia aconseguit aplegar més de 110.000 persones arreu del territori, no es podrà dur a terme de manera habitual. I és que, de les 650 piscines que hi van participar l’any passat, no totes podran fer-ho aquest any per qüestions de seguretat. Tot i així, mullar-se per l’EM és possible i més necessari que mai.

En el cas del nostre Club, instal·larem l’habitual paradeta al jardí de 10 a 14h a la qual podreu trobar els articles del Mulla’t. 

Els fons recaptats d’aquest repte solidari es destinaran íntegrament als serveis assistencials que ofereix la Fundació per aturar l’impacte de la malaltia, així com al suport dels projectes de recerca que tan bons resultats han donat els últims anys.