CNSA i AppGrade Esports

Appagrade eSports és una startup catalana fundada als inicis de 2020 en plena pandèmia i neix amb la finalitat de donar resposta al boom de competicions i esdeveniments relacionats amb els videojocs competitius, en aquests poc temps ja compta amb col·laboracions del món dels eSports com és el cas de Team Queso, un dels clubs més reconeguts dels esports electrònics.

AppGrade eSports ha creat una aplicació de mòbil amb el mateix nom, centrada en l’organització de campionats en línia de jocs de mòbil. Actualment disposa de més de 50.000 usuaris registrats i són els organitzadors de les principals competicions europees de Mobile Gaming.
En Appgrade creiem que els eSports, també coneguts com a esports electrònics, han de ser tractats amb la mateixa professionalitat que els esports tradicionals.

Des del Club Natació apostem pels eSports i amb el suport d´Appgrade durant aquest any farem dues competicions que estaran obertes a tots els socis, la primera serà del conegut joc Clash Royale i la segona serà del joc multijugador Brawl Stars.