L’absolut femení de waterpolo juga avui la final de la Lliga Premaat

El Club Natació Sant Andreu i l’Astralpool Club Natació Sabadell han mantingut un emocionant pols per la primera plaça durant tota la temporada i avui inicien a Can Llong la gran final de la Lliga Premaat Femenina. El segon partit es disputarà a la Pere Serrat aquest dissabte a les 18h, moment en el qual es poden decidir les campiones i, en cas que fos necessari el desempat, es jugaria diumenge a les 12.45 h a Sabadell.

Les andreuenques van superar a semifinals a La Sirena CN Mataró per 9-4 i 10-8, a les trobades disputades a la piscina del Joan Serra i a la Pere Serrat respectivament. L’Astralpool CN Sabadell, per la seva banda, va batre el Mediterrani per idèntic resultat (17-7) en els dos partits.

Les nostres noies afronten motivades el repte de lluitar fins a l’últim segon contra les vigents campiones per emportar-se aquest primer enfrontament. Ja saben el que és posar-li dificultats a les sabadellenques aquest any, especialment al darrer partit de la Copa de la Reina (11-9) en què van estar molt encertades arribant a l’últim quart per davant en el marcador.

Les categories inferiors de la secció es desplaçaran aquesta tarda en autocar fins a la piscina de Can Llong per recolzar a les jugadores de Javi Aznar i gaudir d’aquest enfrontament que es presenta tan emocionant.  El partit es podrà seguir en directe per Esport3 i LaLigaSports.

_ATE0594