Cap de setmana espectacular de la natació

Els nedadors i nedadores de diferents categories han competit durant aquest cap de setmana

per seguir la línia de la preparació cap als respectius objectius de la temporada.

whatsapp-image-2016-11-27-at-18-35-46Pel que fa al primer equip, han disputat la segona etapa del Circuit Català de Trofeus al CN Minorisa, en el qual Albert Escrits ha batut la millor marca nacional de 18 anys en 1.500 lliures (15.02.51). L’equip ha tornat amb vint medalles assolides a la localitat del Bages i percebent bones sensacions de cara al Campionat d’Espanya Absolut, que se celebrarà a mitjans de desembre a Sabadell.

Els més petits, els benjamins i prebenjamins han competit al CEM Sant Andreu sumant una jornada més a la Lliga Catalana. Els nedadors nascuts al 2007 han nedat 100 esquena i 50 papallona, mentre que els del 2006 ja s’han atrevit amb els 100 esquena i 100 papallona. Els prebenjamins han gaudit d’un format totalment diferent en el que han provat diferents estils realitzant relleus. Així, s’ho han passat molt bé mentre han competit i millorat entre companys.

whatsapp-image-2016-11-28-at-09-23-38-1D’altra banda, els nedadors màsters han acudit a les instal·lacions del CN Granollers per assolir un repte més que ambiciós: nedar 10.000m per relleus. Els andreuencs s’han dividit en dos equips mixtes, un del qual ha batut el rècord de la competició, traçant els 10 quilòmetres en 2h 33min, superant les 2h 36min de l’edició passada.

Ha estat tota una experiència, ja que nedar en piscina descoberta a ple novembre tocant desembre, sense neoprè, ha estat ben diferent i refrescant! Però han pogut fer pinya animant-se entre equips i fent encara més gran i motivant l’equip màster! Altres nedadors d’aquesta categoria van participar al Fons i Estils del CN Sabadell, realitzant moltes millors marques personals.
Sens dubte, la natació està a tope!!!

Deixa un comentari