CAMPIONS DE LA COPA CATALANA DE NATACIÓ!

WhatsApp Image 2017-05-28 at 11.54.11Els nedadors i nedadores del primer equip han aixecat el títol de campions de la Copa Catalana de Clubs, celebrada aquest cap de setmana al CN Barcelona. Els esportistes de Jordi Jou han competit al màxim, tot i els durs entrenaments que estan afrontant en aquest període de la temporada, i lluint de la passió per la natació i l’art de competir bé quan més es necessita. Gràcies a aquest conjunt de factors juntament amb una mentalitat del tot positiva, els andreuencs han tornat a demostrar que el CNSA és el millor Club de Catalunya.
El Campionat, que es decantava per la quantitat de punts sumats per cada equip, ha estat igualat, tot i que el CNSA ha liderat des del principi la puntuació. Finalment ha assolit 1.721 punts, respecte als 1.639 que ha aconseguit el segon classificat, el CN Sabadell, i 1564 punts del tercer, el CN Terrassa.

WhatsApp Image 2017-05-28 at 13.52.35A part, les noies han batut dos rècords excepcionals: un nacional i un català. La Lidon Muñoz, Jessica Vall, Alba Guillamon i Marta Gonzalez han trencat el rècord d’Espanya en 4×50 estils rebaixant-lo fins a 1:52.77 quan l’anterior era un temps molt exigent (1:53.35).

I el quartet que ha disputat el relleu de 4×50 lliures ha batut el rècord de Catalunya. La Marta Gonzalez, l’Ana Alonso, la Lidon Muñoz i l’Africa Zamorano han nedat en 1:43.35, tancant un campionat inoblidable per tot el conjunt andreuenc.

D’aquesta manera els de Jordi Jou tornen a fer història, i demostren que en el CNSA tot és possible.

Felicitats campions!