CAMPIONS DE CATALUNYA!

Foto de FCN (natacio.cat)
Foto de FCN (natacio.cat)

Els nedadors i les nedadores de l’equip absolut s’han proclamat campions i campiones en el Campionat de Catalunya que s’ha disputat a Terrassa durant aquest cap de setmana. El col·lectiu de Jordi Jou ha tornat a assolir un títol més gràcies a l’esforç de tots els integrants, ja que tot i cadascun s’han tirat a l’aigua amb una mentalitat absolutament optimista, motivant i lluitadora. Amb 2.629 punts han superat a la resta de clubs catalans: el CN Sabadell, subcampió, n’ha assolit 1.703 i el CN Barcelona, tercer, 1.642.

D’altra banda, l’equip júnior s’ha proclamat tercer en categoria conjunta en aquest exigent campionat. Els nedadors entrenats per l’Oriol Plans han lluït unes extraordinàries actuacions al costat dels absoluts i els ha servit el campionat per competir en un alt nivell. Amb 2.270 han estat molt a prop dels seus rivals, ja que el segon ha estat el CN terrassa amb 2.381,5 i primer el CN Mataró amb 2.517 punts.

Foto de FCN (natacio.cat)
Foto de FCN (natacio.cat)

Entre tots s’han penjat 48 medalles en els tres dies de competició i han competit amb molta intensitat, a pesar dels durs entrenaments que estan realitzant durant aquest mes de gener. Després de tancar un 2017 ple d’èxits i de somnis fets realitat, han afrontat aquest 2018 amb més ambició, més passió i més il·lusió que mai. Aquest equip de campions continua sorprenent-nos i continua fent història

Moltes felicitats a tots!