Campiones i subcampions d’Espanya!

WhatsApp Image 2018-11-18 at 20.26.52El primer equip de natació s’ha tornat a superar. Una vegada més els esportistes del CNSA han fet història i han tornat a assolir tots els reptes que s’havien proposat. Els nedadors i nedadores de Jordi Jou han lluït un Campionat d’Espanya de curta fantàstic, on l’equip femení s’ha proclamat campió i el masculí subcampió a la classificació general.

Han estat quatre dies intensos en els quals s’han atrapat fites extraordinàries: els nois han batut 27 millors marques personals, i les noies n’han batut 35. Aquesta dada representa la superació personal de cada esportista, un mèrit que s’ha aconseguit gràcies al treball realitzat sobretot durant l’últim trimestre.

A part, pel que fa al campionat s’han aconseguit 22 classificacions a les finals B (de la posició 9 al 16) i 44 finals A (del primer al vuitè). En aquestes emocionants finals, els esportistes del CN Sant Andreu s’han penjat 28 medalles: cinc de bronze, deu d’argent i tretze d’or.

I gràcies a les bones actuacions dels internacionals, s’han classificat quatre andreuencs al Campionat del Món de curta que se celebrarà a Hangzhou, Xina, de l’onze al setze de desembre: la Jessica Vall, la Lidon Muñoz, l’Africa Zamorano i el Joan Lluis Pons.

Els 32 nedadors i nedadores han brillat en aquest nacional de curta, tot i que aquest cicle encara no ha acabat: l’equipàs disputarà la Copa d’Espanya de clubs a Gijón del 21 al 23 de desembre.

MOLTES FELICITATS A TOTS I A TOTES!

#SomSantAndreu