Campiones i subcampions de la Copa d’Espanya!

31857378518_7ee14cba0d_k (1)Les nedadores del Club Natació Sant Andreu s’han proclamat campiones i els nedadors subcampions de la XXVIII Copa d’Espanya de Clubs de Natació!

Les noies s’han imposat amb una diferència abismal, ja que han acabat sumant 625 punts, superant el CD Gredos San Diego (495 punts) i al Real Canoe NC (447 punts). Els nois s’han entregat al màxim fins al final, doncs la lluita amb el Real Canoe NC ha estat present fins a la darrera prova. Finalment els andreuencs han estat subcampions amb 576 punts, per darrera dels madrilenys (596 punts) i el CN Terrassa ha estat tercer (457 punts).

D’aquesta manera l’equip absolut de natació ha fet història una vegada més, demostrant que no hi ha cap somni impossible i que amb lluita, talent i perseverança es pot arribar allà on es vulgui.
Així doncs, aquest equipàs tanca el primer trimestre de la temporada, una etapa on s’han aconseguit fites inoblidables: els nois i les noies s’han proclamat campions d’Espanya en piscina curta; quatre representants van participar al Campionat del Món; i tots junts s’han proclamat campiones i subcampions de la Copa d’Espanya de Clubs. Sens dubte, un èxit excepcional.

Moltes felicitats a tots i a totes!