Campiones d’Europa!

juvenils wp europeuLes quatre jugadores de waterpolo que han disputat l’Europeu Juvenil, la Mireia Guiral, la Ruth Ariño, l’Alejandra Aznar i la Sílvia Morell, s’han proclamat campiones d’Europa a Novi Sad, Sèrbia. La selecció espanyola d’aquesta categoria l’ha dirigit el tècnic andreuenc Javi Aznar, qui ha dut a les quatre joves promeses a l’escaló més alt del podi del continent. I l’Alejandra Aznar, a part, ha estat la MVP (millor jugadora) i màxima golejadora de la competició.

L’equip nacional es va imposar a Holanda en una final absolutament emocionant, la qual va desembocar en un resultat d’infart (11-10), tot i que la semifinal ja va ser vibrant, amb 10-7 davant de Grècia. Un dels equips més durs, Rússia, van deixar-lo enrere en el partit de quarts de final, el qual l’últim minut i cada detall van ser imprescindibles per endur-se la victòria: amb 9-8 es col·locaven més a prop de l’objectiu.

Sin títuloAquest campionat reflecteix que la feina que està duent a terme Javi Aznar és excepcional i que les andreuenques es van consolidant com a jugadores d’alt nivell internacional. Tot l’equip espanyol ha estat concentrat al Centre d’Alt Rendiment durant el mes d’agost, on han hagut d’entrenar dur i mantenir una alta concentració pel repte que afrontarien a finals de mes. Però amb la il·lusió que sempre desprenen, han assolit l’or que tant desitjaven i tant valoraven.
Ara ja és seu!