Campionat d’Espanya Infantil

Aquest cap de setmana s’ha disputat el Campionat d’Espanya Infantil a les instal·lacions del CN Sabadell. Entre les protagonistes de la competició ha destacat la Irene Ciércoles, qui va demostrar novament el seu gran potencial, obtenint fins a 5 medalles, tres de plata i dos de bronze.

La Irene va brillar a la prova dels 200, 100 i 50 metres esquena, es va emportar dues medalles de plata i una de bronze, respectivament, i a més, en aquestes tres distàncies ha establert un nou rècord del Club i, a la categoria de 100 i 50 metres ha aconseguit la Millor Marca Catalana.

L’andreuenca va continuar superant-se a si mateixa en la categoria de 200 metres lliures, emportant-se novament la medalla de plata i als 100 metres papallona va pujar al podi a recollir el bronze.

Però l’èxit d’aquest campionat no ha estat només de la Irene, la resta dels infantils van donar el millor de si mateixos i així ho demostren els resultats. L’Izan es va endur la medalla de plata en els 400 metros estils, demostrant el seu potencial quedant finalista a les proves 200, 400 i 800 lliures.

En aquesta línia, la Gemma va quedar finalista a les proves 100, 200 i 400 metres lliures, i la Lucia als 200 metres estils. Per altra banda, el Dídac, el Jordi, el Biel, el Pol, el Jesús, l’Anna B, la Maria, la Sara i la Paula, van fer les seves millors marques personals i van contribuir amb èxit als relleus.

Els nostres infantils han deixat empremta al Campionat d’Espanya d’Infantil, convertint les jornades d’aquest cap de setmana en unes plenes d’emoció, diversió i fites.