CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 9

CN SANT ANDREU 2 – CN RUBÍ 6
S’esperava amb interès la visita del Rubí a Sant Andreu en el seu retorn a la lliga màster. Amb un equip plagat de jugadors que fins fa poc estaven en actiu a primera nacional , els vallesans es van endur la victòria en un duel espectacular que el Sant Andreu no va poder resoldre per una clara manca de gol.
El partit va començar amb un ritme infernal. Els atacs eren efímers i els llençaments a porteria se succeïen a una i altra banda de forma ininterrompuda. Malgrat això, els porters i les defenses van ser les protagonistes, i concretament Marcos Guzmán, que va treure a passejar el seu repertori d’aturades de totes formes i colors. A davant, les coses no es veien gaire més clares. L’equip generava ocasions però la porteria es feia petita a cada intent. Com a dada rellevant, Guzmán va aturar un penal, mentre que Pastor va estavellar-ne un altre al pal. Final del primer quart amb empat a zero i l’adrenalina a flor de pell.
El segon temps va tenir una tònica semblant. Amb alguns relleus  a cada banda, el partit semblava accelerar-se a cada  minut, la qual cosa no era positiva per als nostres, necessitats d’una mica de calma per poder muntar els atacs amb millor criteri. A dos minuts del final de la part, un contraatac liderat per Pastor va significar el primer gol en el marcador (1-0), que va ser ràpidament neutralitzat pels vallesans amb una vaselina mil.limètrica (1-1). Amb aquest resultat inèdit s’arribava a la mitja part i es preveia un segon tram de partit realment infartant.
El tercer temps, però, no va començar gens bé. Una canonada exterior en el primer atac visitant va permetre els rubinencs avançar-se en el marcador (1-2). A partir d’aquí, l’ànsia per recuperar el control en l’electrònic va jugar una mala passada als nostres, que van començar a precipitar algunes accions, mentre que d’altres, ben  trenades, no trobaven porteria, i sí els pals i els braços del porter, en excessives ocasions. En plena voràgine, Guzmán va aturar un segon penal, però no va poder evitar que els vallesans marquessin dos gols més abans del darrer descans i que a aquest s’hi arribés amb un desesperant 1-4.
En el darrer quart el Sant Andreu va sortir a per totes i un penal provocat per Encabo va ser transformat per ell mateix per posar el 2-4. Quedava temps per intentar la proesa però ja no es van veure més gols al marc visitant. El Rubí va administrar molt bé el seu avantatge i els temps del partit, mentre els nostres buscaven el gol de forma anàrquica amb poc èxit. Una jugada de superioritat acabada des del pal i un contraatac acabat a temps van certificar un 2-6 final que, per bé que no reflecteix la igualtat en el joc dels dos equips, sí que ho fa clarament amb el seu índex d’efectivitat.
Dijous vinent l’equip visitarà la piscina de la Nova Escullera per enfrontar-se al Barcelona, un dels equips més forts del campionat.
Alineació: Marcos Guzmán, David Peña, Javi Aguilar, Ginés Alonso, Vicenç Pascual, Juanjo Garcia, Ander Pastor, Sergio Martínez, Albert Encabo, Ramon Guiral, Guillem Bonamusa, Leo Senosiain, Carlos Gadea, José María Ballesteros.
Entrenador: JJ Aymerich