CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 6

CN L’HOSPITALET 9 – CN SANT ANDREU 12
Primera victòria de l’any per al Sant Andreu en la lliga màster, en la sempre complicada visita a l’Hospitalet, en un partit carregat de gols que no es va resoldre fins el darrer parcial.
El partit va començar amb un ràpid gol local des de la mitja distància (1-0), ràpidament neutralitzat per un gol calcat a l’altra porteria obra de Pastor (1-1). Ginés va posar el Sant Andreu per davant amb una canonada a l’escaire (1-2) però els de casa van empatar de nou (2-2). Abans del final de la primera part, Pastor, autèntic estilet andreuenc en aquest partit, va fer dos gols més i va permetre l’equip arribar al primer descans amb un favorable 2-4.
En las segona part les defenses es van ajustar molt més. L’Hospi, amb molt pocs jugadors i sense recanvis, va proposar una defensa tancada amb ajudes a la marca de la boia des de totes les posicions, obligant els nostres a fer llençaments exteriors per culminar els atacs estàtics. Amb un gol de penal es van posar ben aviat amb 3-4 i el Sant Andreu va patir força per poder obtenir un gol, que mai va arribar. Aprofitant les seves opcions, els del Llobregat van empatar abans de la mitja part a la qual es va arribar amb 4-4.
En el tercer temps el Sant Andreu va posar en pràctica l’estratègia necessària per trencar la tancada defensa local i mirar de posar pilotes a Encabo. Gràcies als moviments i entrades es van generar també força opcions de llençament exterior, en una de les quals Pastor va fer el 4-5. Una superioritat numèrica va servir els locals per empatar a 5, però de nou dues accions individuals de Pastor, una de contraatac i l’altra des de la segona línia, van servir per posar els nostres per davant (5-7). Amb una resistència encomiable i deixant-se la pell a l’aigua, els jugadors de l’Hospitalet van fer dos gols consecutius, des de la boia i de xut exterior, per empatar a 7, però de nou Pastor, amb el canell fi, va marcar per posar el 7-8 amb el que es va arribar al final del tercer temps.
Calia fer valer el millor estat físic i l’avantatge en el tantejador per sentenciar el partit en el darrer parcial. En les primeres accions atacants, Encabo va veure porteria, des de la boia i en una contra de tres contra dos, i el resultat de 7-10 semblava ja inabastable per l’equip de casa. Malgrat això, la resistència local va provocar el 8-10, però la màxima concentració andreuenca per no deixar-se els punts va permetre mantenir l’avantatge. Guiral va fer el 8-11 en una contra, i sobre el darrer gol local (9-11), Encabo va rematar el marcador definitiu (9-12).
L’equip rep la setmana vinent l’Horta a la piscina municipal, en un duel que sempre sol ser d’alt voltatge.
Alineació: Marcos Guzmán, Óscar Llano, David Peña, Leo Senosiain, Ginés Alonso, Vicenç Pascual, Juanjo Garcia, Ander Pastor, Guillem Bonamusa, Albert Encabo, Ramon Guiral, Marc Cruz i Carlos Gadea. Entrenador: JJ Aymerich