CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 5

CN SANT ANDREU 15 – CN POBLE NOU 12
El Sant Andreu ha tancat l’any amb una victòria treballada contra el Poble Nou a la lliga màster, en un partit que, tot i la gran quantitat de gols que ha tingut, no ha estat precisament un exemple d’encert i bon joc.
En línies generals les defenses han estat poc productives, i això ja ha quedat reflectit només començar. El Poble Nou s’ha avançat amb dos gols consecutius (0-2) però el Sant Andreu ha reaccionat amb un gol de Pascual aprofitant la mala col.locació del porter (1-2). Poc després Encabo ha empatat (2-2) i a partir d’aquí els gols s’han anat alternant. Primer el 2-3, després l’empat a 3 d’Encabo; un nou gol andreuenc obra de Llano, que ha permès l’equip posar-se per davant per primer cop (4-3) i l’empat a 4 amb que s’ha arribat al final del primer quart.
La segona part ha començat amb un gol d’Aguilar (5-4), ràpidament neutralitzat pels visitants (5-5). A partir d’aquest moment els nostres han pogut fer forat amb un parcial de 3-0 obra de Belmonte (6-5) i  Encabo (7-5 i 8-5). Els poblencs han tornat  veure porteria (8-6) però el Sant Andreu ha mantingut l’avantatge amb un gol de Cruz (9-6), tot i que s’ha arribat a la mitja part amb 9-7 amb un nou gol visitant.
Davant l’allau de gols no hi havia alternativa que mirar de mantenir l’eficàcia atacant i mirar de neutralitzar la sagnia defensiva. Però el pla només ha funcionat a mitges. La confiança d’anar per davant en el marcador no ha millorat el joc de l’equip, i en el tercer temps el partit s’ha complicat de nou. De forma inversemblant el Poble Nou ha fet tres gols consecutius i s’ha posat davant en el marcador (9-10). La reacció local ha arribat de la mà d’Encabo, que ha pogut empatar a 10 primer i posar l’11-10 després de penal en la darrera acció.
No calia ser gaire llest per veure que el partit perillava, i més encara quan en la primera acció atacant dels visitants el matx s’ha tornat a anivellar (11-11). Afortunadament la deessa del gol ha tornat a aparèixer als canells dels nostres jugadors i un rush final de xuts encertats ha permès l’equip deixar els punts a casa. Encabo (12-11), Belmonte (13-11), Martínez (14-11) i de nou Encabo (15-11 per un total de set gols marcats) han fet el forat necessari,  maquillat per un gol visitant cap al final del matx que ha deixat el tantejador final en 15-12, un espectacle de gols molt recomanable per al públic però poc per a la taquicàrdia de l’entrenador local.
L’equip tornarà a la competició després de festes, visitant la piscina de L’Hospitalet el dijous dia 9 de gener.
Alineació: Marcos Guzmán, Óscar Llano, David Peña, Javi Aguilar, Ginés Alonso, Javi Belmonte, Juanjo Garcia, Leo Senosiain, Sergio Martínez, Albert Encabo, Carlos Gadea, Marc Cruz, Vicenç Pascual.
Entrenador: JJ Aymerich