CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 2

CN SABADELL 12 – CN SANT ANDREU 9
El Sant Andreu ha començat amb mal peu el seu paper com a visitant en el campionat màster. L’equip ha pagat un mal inici i no ha pogut sumar els punts a la capital vallesana.
El partit ha començat amb un gol local contrarrestat ràpidament per Ginés (1-1). Guiral ha fet l’1-2 amb una bona acció individual, i després de l’empat a 2 local, de nou Guiral ha marcat de xut exterior (2-3). Però dos gols sabadellencs abans del final del primer parcial han deixat el marador en 4-3.
La segona part ha estat dramàtica. El boia local ha estat amo i senyor de la seva àrea i la defensa andreuenca ha estat incapaç d’aturar-lo. Amb un contundent parcial de 5-0, el partit ha quedat pràctiament vist per sentència amb 9-3 a la mitja part.
La incorporació a l’equip de Peña i Encabo ha donat aire al Sant Andreu, que ha treballat per reduïr distàncies i ho ha aconseguit a base de contraatacs, amb gols d’Encabo, Guiral i Ginés (9-6). Però l’empenta atacant ha deixat algun forat darrere que els locals no han desaprofitat. Així han fet el 10-6. Garcia ha marcat el 10-7, però finalment el parcial ha acabat 11-7.
Amb poques opcions reals de remuntada, Encabo ha fet l ’11-8, i després d’un nou gol local, de nou Encabo ha tancat el marcador amb el 12-9 final.
L’equip torna a jugar a casa dijous vinent, amb la visita del Mataró.
Alineació: Marcos Guzmán, Óscar Llano, David Peña, Vicenç Pascual, Ginés Alonso, Emma Campos, Juanjo Garcia, Leo Senosiain, Sergio Martínez, Albert Encabo, Ramon Guiral. Entrenador: JJ Aymerich