CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 10

CN BARCELONA 11 – CN SANT ANDREU 8
El Sant Andreu ha perdut aquest dijous a la piscina de la Nova Escullera contra el Barcelona, en un partit lleig i sense ritme en què la victòria se l’ha enduda l’equip que ha fallat menys.
El partit ha començat malament: els locals han fet l’1-0 de penal als trenta segons. Malgrat això, Encabo ha empatat des de la boia, però abans del primer descans el Barcelona ha fet dos gols més, el darrer pràcticament a les acaballes (3-1). Entre aquests dos gols el porter local li ha aturat un penal a Ginés.
El partit era lent i avorrit, i els atacs estàtics i poc atractius. Les defenses ho han tingut fàcil, però malgrat això els gols han anat caient. El Sant Andreu s’ha tornat a ficar en el partit amb un bon gol de Llano des de l’extrem (3-2), però a l’equip li ha costat molt posar pilotes a la boia i els llençaments exteriors eren massa llunyans per generar perill. El Barcelona no feia gaire més per obtenir una millor renda, però tot i així ha fet dos gols més abans de la mitja part que li han permès arribar-hi amb un avantatge de 5-2 que semblava inabastable si no canviaven una mica les coses.
En el tercer quart, però, el partit ha fet un gir inesperat i l’equip que ha començat a veure la porteria petita ha estat el local, mentre els nostres han tingut una revifada en atac i li han pogut donar la volta al tema. Així, Guiral ha marcat el 5-3 en una acció ràpida de superioritat. Poc després els locals han fallat un penal i acte seguit Llano ha marcat el 5-4 amb una vaselina perfecta. I en plena remuntada, Encabo ha fet l’empat a 5 desfent-se del seu marcador. Quan millor estaven les coses per posar-se per davant, els portuaris han tornat a veure porteria (6-5), però les espases estaven aixecades i Encabo ha pogut tornar a empatar (6-6). Un cúmul d’errades defensives i desajustos en les marques han propiciat que a pocs segons del final el Barcelona marqués el 7-6.
En el darrer quart, doncs, es decidia el partit, que malgrat ser poc atractiu, com a mínim era emocionant. Gadea ha fet l’empat a 7 amb una canonada a l’escaire des de deu metres. Però dues accions individuals han significat dos gols seguits pels locals que han tornat a marxar (9-7). El 9-8 aconseguit per Llano en xut exterior feia concebre esperances al Sant Andreu  ja que amb el temps que quedava tot era possible. Però l’equip no ha tornat a trobar el gol i els de casa han sentenciat amb dues dianes que han certificat el definitiu 11-9.
La lliga s’atura la setmana que ve, amb jornada de descans, i torna el dia 20 amb la visita del Terrassa a Sant Andreu.
Alineació: Marcos Guzmán, Óscar Llano, Carlos Gadea, Ginés Alonso, Vicenç Pascual, Juanjo Garcia, Sergio Martínez, Albert Encabo, Ramon Guiral, Leo Senosiain. Entrenador: JJ Aymerich