CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 1

CN SANT ANDREU 24 – CW CAN DRAGÓ 4
Finalment ha donat inici el campionat màster, amb debut contundent del Sant Andreu a la piscina municipal contra els veïns de Can Dragó.
Certament el partit ha estat desigual i s’ha evidenciat la diferència entre els dos equips. Els dragons, com sempre tot passió, han pogut plantar cara durant el primer temps. Després del 3-0 inicial, els visitants han marcat i fins i tot ho han fet dues vegades, per un primer parcial de 5-2.
A partir d’aquí la diferència s’ha anat eixamplant a cada quart. El segon ha acabat amb un marcador de 10-2, el tercer amb 18-2 i en el darrer quart, en que els visitants han tornat a veure porteria, s’ha enregistrat el resultat definitiu de 24-4.
En el capítol golejador, Guiral ha vist porteria cinc vegades, mentre que Peña, Pastor i Encabo han fet quatre gols cadascun. També han marcat Aguilar (3 gols), Ginés (dos gols) i un gol anotat per Llano i Cruz.
La setmana vinent l’equip es desplaçarà a Sabadell per jugar el seu primer partit fora de casa i mirar de mantenir el liderat que li atorga en aquest moment la diferència de gols.
Alineació: Marcos Guzmán, Óscar Llano, David Peña, Javi Aguilar, Ginés Alonso, Juanjo Garcia, Ander Pastor, Sergio Martínez, Albert Encabo, Ramon Guiral, Marc Cruz, Guillem Bonamusa. Entrenador: JJ Aymerich