Campanya de donacions per fer front a l’augment extraordinari dels costos energètics

 

Ens trobem en un moment d’emergència energètica sense precedents que posa en risc la sostenibilitat econòmica del Club. La tarifa de subministrament del gas ens ha pujat una mitjana del 280%, el que suposa augmentar la despesa en 390.000 euros anuals, i la tarifa de l’electricitat pujarà una mitjana del 200% a partir de setembre, encarint el cost anual en 275.000 euros més.

Amb aquests increments extraordinaris, necessitem la col·laboració dels socis i sòcies per fer front a un sobrecost que no podem solucionar amb una modificació pressupostària.  És per això que volem aprofitar l’oportunitat de posar en marxa una campanya de donacions econòmiques dels socis i sòcies amb les quals es recupera automàticament l’import de la donació, a través d’una deducció fiscal a la Declaració de la Renda i la gratificació d’una mensualitat de la quota de soci/sòcia.

Aquesta campanya ens ajuda a resistir l’augment de la despesa energètica amb una valorització positiva per al soci i, en alguns casos, pot suposar fins i tot un benefici econòmic. El cobrament el farem per domiciliació bancària per tal de facilitar la gestió el màxim possible.

Junts ens en sortirem! 

FES LA TEVA DONACIÓ