Camargo, un trofeu inoblidable

UnknownNedadors i nedadores de les categories infantil, júnior i absolutahan passat el cap de setmana a la localitat de Cantàbria Camargo, on han disputat una competició d’alt nivell.

Els esportistes andreuencs, a part de competir al cent per cent i amb una intensitat esgotadora, han posat a prova tots els conceptes tècnics i tàctics que estan aprenent en les últimes setmanes, sobretot treballades durant el període nadalenc.

Tanmateix han estat uns dies màgics per la secció de natació, ja que hi ha hagut molt feeling entre tots els esportistes, des dels infantils fins als absoluts. De fet, es van desplaçar fins al nord amb aquest objectiu: compartir una competició tots junts.

Es van assolir un total de 24 merescudes medalles més el relleu final: els andreuencs i les andreuenques es van imposar en el 4×50 estils, sent un gran exemple.

Aquest trofeu ha donat molta energia a tots els nedadors i ha transmès encara més ganes per continuar avançant i per afrontar els propers reptes que esdevindran a partir d’ara. Cada categoria tindrà el seu, però seguint la filosofia del Club Natació Sant Andreu, l’objectiu és avançar tots junts!