Caiguda dels waterpolistes davant del líder egarenc

gEls andreuencs han lluitat fins el final el partit contra l’actual líder de la divisió d’honor. Però no ha pogut ser. Els andreuencs han perdut tres punts de lliga ja previsibles que suposen la perduda del sisè lloc sent superats pel Club Natació Barcelona.

Els de Sant Andreu han iniciat el partit sense la confiança suficient per poder superar l’imperi egarenc. Tot i així, gràcies a la precisió del porter, Santis, el partit s’ha mantingut igualat, sobretot durant la tercera part quan els locals han realitzat diverses intencions d’atac encertades. El Terrassa, sense rendir-se, ha tancat el tercer parcial amb 7-9, que deixava entreveure un resultat incert.

La Piscina Pere Serrat ha animat als de casa per remuntar però amb un entusiastament 10-11 l’àrbitre ha xiulat el final del partit. D’aquesta manera, cauen als blanc i blaus amb un sabor agredolç: han plantat cara al millor equip de lliga però no han assolit els tres punts per seguir remuntant. Encara queden quatre disputes contra col·lectius catalans: el Poble Nou, el Mataró, l’Atlètic Barcelona i el Mediterrani. Un món encara per preveure el resultat final.

 

Deixa un comentari