Bons partits de lliga!

39841316765_cb0c6592ce_kEls dos equips absoluts de waterpolo han competit durant les últimes setmanes, sumant punts a la divisió d’honor.
El conjunt masculí ha assolit la victòria a casa davant del  canari CN Echeyde  a la Lliga Premaat. Amb un resultat de 6-13  han sumat tres punts al rànquing espanyol en aquesta divuitena jornada. Amb la bona tònica dels darrers partits se situen a la sisena plaça, a només un punt del cinquè , el CN Barcelona.

L’equip femení ha tornat a superar el repte: aquesta vegada davant del complicat CN Mtaró a casa de les maresmenques  amb un ajustat 7-8. Les noies de Javi Aznar continuen intactes en la segona posició de la Lliga Iberdrola amb ganes d’acabar-la amb el mateix talent que han demostrat fins enguany.

Els següents reptes dels dos equips esdevindran dissabte 17 de març a la piscina Pere Serrat: el femení, davant del sevillà Waterpolo Dos Hermanas(16.00h) i el masculí disputarà la dinovena  jornada   davant del líder, el CN Atlètic Barceloneta (19.15h).

Seguim!