Bon partits de lliga Premaat!

Foto: Sergi Crespí
Foto: Sergi Crespí

Els dos equips de waterpolo absoluts han competit a la Lliga Premaat: el masculí amb motiu de la quarta jornada i el femení ha afrontat la tercera d’aquesta ambiciosa competició nacional.

A les dues del migdia han jugat els nois a la instal·lació Nova Escullera, davant del CN Barcelona. L’equipàs del Dani Ballart no ha pogut sumar punts, ja que han perdut amb un ajustadíssim 5-4 en un partit emocionant i d’un nivell extremadament alt pel punt tan inicial que es troben de la temporada.
Pel que fa a l’equip femení ha lluït un molt bon partit a casa del CN Mediterrani. El col·lectiu andreuenc, dirigit per Javi Aznar, ha jugat amb ambició i bona actitud, una mentalitat que s’ha vist també reflectida en el resultat (5-11).

La setmana vinent el masculí jugarà a casa, en el CN Sant Andreu, davant del CN Terrassa dissabte 3 de novembre a les 18.00h. Serà el partit de la jornada i, per tant, es retransmetrà per Streaming.
Convidem a tots els socis, abonats, aficionats a la natació i al waterpolo a què vinguin a la Pere Serrat per veure en directe un dels millors espectacles de l’esport andreuenc.
Us hi esperem!