Els màsters segueixen a tope!

WhatsApp Image 2017-01-16 at 08.15.41Aquest cap de setmana l’equip màster de natació ha tornat a demostrar ser un dels millors equips en l’àmbit nacional. En Josep Farré va tornar a superar-se en l’especialitat de fons: va assolir el rècord de Catalunya en 1500 lliures  i en 3.000. El nedador estava molt satisfet després de tornar a demostrar que el seu estat de forma és invencible.

La resta de nedadors (també amb en Josep) es van desplaçar a les instal·lacions del CN Terrassa, on van disputar diverses proves i relleus. El tècnic Pol Vizuete ens explica les seves sensacions: “Despertàvem amb fred a Terrassa, però els màsters andreuencs portaven l’escalfor a les piscines vallesanes. Trepitjant fort.. mes aviat nedant fort, braçada a braçada, hem gaudit d’una jornada de natació intensa i entretinguda on tots hem donat el millor de nosaltres!”

Aquesta,sens dubte, ha estat una bona experiència pels esportistes de la casa. Els ha sumat confiança i motivació per afrontar el Campionat d’Espanya, el següent repte. Moltes felicitats a tots i a totes!

Deixa un comentari