Balanç de les actuacions dels andreuencs a Cadis

Després de que els nostres nedadors juniors i infantils hagin estat quatre intensos dies a les instal·lacions del “Complejo Deportivo Ciudad de Cadiz” cal analitzar el primer parcial de la temporada.IMG-20150301-WA0003 Els joves preparaven des del setembre aquest esdeveniment i ,sense dubte, han estat a l’alçada de les expectatives.

Han viscut un campionat amb record de participació i en el qual ha predominat l’excel·lent nivell general. No obstant, els nostres han competit amb cap i força. És a dir, la pressió no ha estat un factor restant i han plantejat adequadament totes les actuacions disputades fins a al punt de que el 100% dels andreuencs han assolit alguna o varies millors marques personals.

L’Arnau Honrubia ha estat el més ressaltat doncs la seva medalla d’argent a la prova del 200 papallona va comportar una gran satisfacció pel nedador i per tot l’equip. A pesar de quedar-se a les portes de la victòria, Honrubia va destacar a totes les especialitats que va nedar.

Alba Guillamon va ser l’estrella de l’equip femení. La nedadora júnior va marxar de Cadis amb una sensació agredolça ja que va es va posicionar quarta d’Espanya junior als 100 i 200 papallona. Va demostrar la seva progressió davant de les millors espanyoles però en dues ocasions va tenir el pòdium ben a prop.

Alexandra Santilukka i Claudia Giralt van ser també peces capdavanteres d’aquest grup dirigit per Julian González i Anna Duran. Santilukka es va consolidar com a bracista ja que va fer una millora extraordinària al 200. Giralt, d’altra banda, va estar entre les millors durant totes les proves nedades però en especial en 400 estils, quedant-se només a un segon de la mínima exigida per participar a la FOJE, el campionat internacional de la seva categoria.

Eva Amado i Marc Ponce van disputar també finals importants millorant el seu temps anterior. Les joveníssimes  Ainhoa Valls i Judit Torres van imposar-se respecte els seus temps anteriors. Tot i que ja es percebia la millora evident de les dues, en aquesta competició van reafirmar-ho. El Ferran Martínez, l’Aitor Perez, la Clara Castillo, la Paula González i la Paula Montes també van millorar  els seus estils i distancies.

D’aquesta manera, els nostres han fet un pas més. Han guanya t confiança per afrontar els cinc mesos que queden de temporada i superar-se una vegada mes durant els campionats d’estiu.

IMG-20150301-WA0002

 

Deixa un comentari